Suport online

Termeni și condiții

1. DEFINITII

S.C. Allymet Technology S.R.L, organizata in baza legii romane, cu sediul in Sos. Oltenita nr. 204, Poesti Lordeni, Ilfov

SITE - Domeniul https://www.profil-aluminiu.ro/

CONTINUT este definit astfel:

1. toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

2. continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Allymet Technology Romania prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

3. orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Allymet Technology Romania UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

4. informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Allymet Technology Romania intr-o anumita perioada;

5. informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Allymet Technology Romania are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

6. date referitore la Allymet Technology Romania, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica, de drept public sau privat, care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Allymet Technology Romania si acesta si fara a necesita un CONT.

CLIENT - Persoana fizica sau juridica, de drept public sau privat, care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Allymet Technology Romania si acesta, sau persoana fizica sau juridica, care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de Allymet Technology Romania si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.U.G. 34/2014

2. POLITICA GENERALA

2.a. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Allymet Technology Romania si acesta.

2.b. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.c. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www. https://www.profil-aluminiu.ro/.ro.

2.d. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului,UTILIZATORUL sau CLIENTUL este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, Allymet Technology Romania sau oricarui tert cu care Allymet Technology Romania are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.e. In cazul in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

2.f.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Allymet Technology Romania prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Allymet Technology Romania de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Allymet Technology Romania.

2.f.2. Allymet Technology Romania va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.f.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.g. CLIENTUL / UTILIZATORUL poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.h. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.e, acesta poate sa contacteze Allymet Technology Romania, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Allymet Technology Romania destinate acestui scop.

2.i. CLIENTUL nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui CONTRACT, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor CONTRACTELOR neonorate fata de Allymet Technology Romania.

2.j. In cazul in care CLIENTUL a achitat contravaloarea tuturor CONTRACTELOR neonorate fata de Allymet Technology Romania si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului, pe perioada derularii unei COMENZI, Allymet Technology Romania va anula COMANDA acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.


4. CONTINUT

4.a.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a Allymet Technology Romania sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept, al respectivului continut.

4.b.UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Allymet Technology Romania, includerea oricarui continut in afara siteului Allymet Technology Romania , indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Allymet Technology Romania asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Allymet Technology Romania.

4.c. Orice continut la care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Allymet Technology Romania si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Allymet Technology Romania cu referire acel continut.

4.d.UTILIZATORUL sau CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza continut, numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

4.e. In cazul in care Allymet Technology Romania confera UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care UTILIZATORUL are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Allymet Technology Romania pentru respectivul UTILIZATOR, CLIENT sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului acordului de utilizare.

4.f. Nici un continut transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Allymet Technology Romania si/sau al angajatului Allymet Technology Romania care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4.g. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

5. CONTACT

5.a. Allymet Technology Romania publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa, de catre CLIENT sau UTILIZATOR

5.b. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, UTILIZATORUL sau CLIENTUL permite Allymet Technology Romania sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice.

5.c. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Allymet Technology Romania de a contacta UTILIZATORUL sau CLIENTUL.

5.d. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Allymet Technology Romania se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si Allymet Technology Romania , considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Allymet Technology Romania in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

5.e. Allymet Technology Romania isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

6.b. Produse si servicii

6.b.1. Allymet Technology Romania poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Allymet Technology Romania are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

6.b.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului pot fi destinate uzului personal al CLIENTULUI sau pot fi destinate recomercializarii, de catre acesta, catre terti.

6.b.3. Allymet Technology Romania poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor CLIENTI.

7.b.4. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

7.b.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Allymet Technology Romania, acestea fiind cu titlu de prezentare.

 

 

7.f. Contract si finalizare

7.f.1. Allymet Technology Romania va include in coletul expediat catre CLIENT toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre CLIENT.

7.f.2. Allymet Technology Romania va facilita informarea CLIENTULUI asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

7.f.3. CONTRACTUL la care se adauga documentele care atesta livrarea catre CLIENT a produselor contractate de acesta, de partea Allymet Technology Romania , devine CONTRACT ONORAT.

7.g. Transport

7.g.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

7.h. Calitate si garantii

· 7.h.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor Allymet Technology Romania revine in totalitate Allymet Technology Romania.

· 7.h.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre Allymet Technology Romania, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.

· 7.h.3. Allymet Technology Romania nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

· 7.h.4 Toate produsele comercializate de catre site-ul https://www.profil-aluminiu.ro , beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare. Produsele vandute sunt insotite de Certificate de garantie .

7.i. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

7.i.1. CLIENTUL poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui CONTRACT, in urmatoarele situatii:

· 7.i.1.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site

· 7.i.1.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe

· 7.i.1.3. Produsele ce au fost livrate gresit

· 7.i.1.4. Produsele care au caracteristici comandate eronat

· 7.i.1.5. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.U.G. 34/2014.

7.i.2.CLIENTUL este obligat sa notifice Allymet Technology Romania, cu privire la intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 7.i.1.5.

7.i.3. CLIENTUL este obligat sa notifice Allymet Technology Romania, intentia sa de a-i fi inlocuite produsele achizitionate, conform art.7.i.1.4, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 7.i.1.5.

7.i.4.CLIENTULUI care a notificat Allymet Technology Romania conform art 7.i.2 / art 7.i.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la Allymet Technology Romania in maxim 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar Allymet Technology Romania considerand cererea nefondata/invalida.

7.i.5. CLIENTUL Allymet Technology Romania nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui CONTRACT, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

· 7.i.6.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.i.1.4.

· 7.i.6.2. Cererea de returnare in cazul art. 7.i.1.2 sau 7.i.1.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 7.i.1 are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute conform art 7.i.1.5, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

7.i.6. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

7.i.7. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 7.i.1.4, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.i.8. In cazul in care CLIENTUL a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.i.1.4, iar Allymet Technology Romania nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi CLIENTULUI contravaloarea produsului si in conformitate cu 7.i.7.

7.i.10. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre CLIENT, nu se ramburseaza.

7.i.11. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre CLIENT.

7.i.12. Daca aveti probleme legate de o comanda, va rugam sa ne contactati telefonic la 0724343634 sau prin mail la adresa: office@allymet.ro

7.i.13 Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

7.i.14 Produsele pe care CLIENTUL le returneaza trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-a primit.

7.i.15 Returul se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. In cazul in care CLIENTUL a cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrea sa le returneze pe toate, trebuie sa se asigure ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accepta doar daca sunt sigilate.

 

Allymet Technologies - Profile aluminiu, profile PVC, accesorii aluminiu, accesorii PVC
Română . English

Glafuri și profile antiinsecte

Profile aluminiu

Profile aluminiu industriale

Pereți cortină

Accesorii aluminiu

Accesorii PVC