Suport online

Politica de confidențialitate

Profil-aluminiu.ro, aplica reglamentarea Uniunii Europene (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).
Protectia datelor personale si confidentialitatea lor sunt o prioritate conform regulamentelor si legilor europene de protectie a datelor personale.

Colectam de la clientii nostri data cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Utilizam aceste dae doar pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra.

Stocam toate datele transmise de dumneavoastra., pana cand anulati acest acord. Aveti dreptul sa solicitati stergerea partiala sau totala a datelor dumneavoastra, in orice moment. Si vom proceda la acest lucru fara intarziere.

Nu trimitem sau colectam date pentru terti, in particular nu vindem, inchiriem sau sa facem schimb cu datele dumneavoastra, cu exceptia cazului cand acestea ne sunt solicitate de lege.

 

Allymet Technologies - Profile aluminiu, profile PVC, accesorii aluminiu, accesorii PVC
Română . English

Glafuri și profile antiinsecte

Profile aluminiu

Profile aluminiu industriale

Pereți cortină

Accesorii aluminiu

Accesorii PVC