Suport online

Despre noi

AllyMet Technology participă constant asupra dezvoltarii tehnologiei pentru crearea de noi produse conform cerințelor dvs . Suntem foarte atenți în a stabili reguli stricte de producție, salvând energia și resursele, protejând mediul și oamenii.

Suntem oricând gata să vă oferim produse și servicii performante atingând cerințele de top ale industriei.

ALLYMET TECHNOLOGY comercializează o gamă largă de profile de aluminiu, vopsite cu pulbere în camp electrostatic. Produsele sunt fabricate din aliaje de înaltă puritate de tip AIMgSi, din marcile EN AW-6060(6063). Condițiile de livrare sunt conforme cu SF 1-2001, SR EN 755-1 și SR 120201:2001. Profilele fabricate de noi au toate caracteristicile tehnice, conform standardelor internaționale pentru acest tip de produse. Vezi Catalogul 2009.

Pe lângă acestea reprezentăm firmele Profilink și KMG prin distribuția de profile de PVC. In depozitele noastre puteți găsi de asemenea toata gama de accesorii și componente necesare asamblarilor de tâmplarie termopan fiind distribuitori de branduri ca NSK, Vorne, Kale, Comunello, Cervelini, Domus, Gubi etc.

Pe partea de producție de profile de aluminiu putem oferi clienților noștri profile executate la comandă cu aplicații în industria mobilei, producției publicitare, scări și praguri, glafuri, carosări auto etc: vezi www.altechno.ro

Allymet Technologies - Profile aluminiu, profile PVC, accesorii aluminiu, accesorii PVC
Română . English

Glafuri și profile antiinsecte

Profile aluminiu

Profile aluminiu industriale

Pereți cortină

Accesorii aluminiu

Accesorii PVC